Izvor: Blic, 23.Feb.2021, 22:49

"I dalje ćemo slušati teorije zavere o nekoj srpskoj 'malignoj' mini-geopolitici na Balkanu, pa makar Srbija ostala jedina nevakcinisana u regionu"

Nije za utehu što smo još prošlog jula i avgusta na ovom mestu najavljivali, a u međuvremenu se obistinilo: da će vakcina protiv korone biti mnogo više političko i diplomatsko oružje nego medicinsko sredstvo. I prošlog leta kada su laboratorije širom sveta još uvek testirale vakcinu, a naročito sada, u bočicama sa antivirusnim rastvorom mnogo je više politike i interesa nego biohemije. Pogledajte samo po kojoj liniji idu politički sukobi u svetu, bilo oni prekogranični, bilo unutrašnji, u svakoj državi, bez razlike. U centru svakog konflikta su vakcine. Zašto ih nema, i ako ih ima, zašto ih nema više. Naročito je oštro po pitanju - zašto ih mi imamo malo, a oni drugi mnogo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.