Izvor: Blic, 05.Avg.2023, 02:01

I LEKARI ZBUNJENI SIMPTOMIMA Građani se masovno javljaju Hitnoj sa istim tegobama, a JEDNA DOMINIRA

Temperatura, mučnina, kašalj, curenje iz nosa, samo su neki od simptoma koji se javljaju kod odraslih, ali i kod dece u proteklim danima. Kako lekari objašnjavaju, trenutno hara nekoliko vrsta različitih virusa koji daju iste simptome, zato se savetuje, ukoliko je problem izražen, treba se javiti lekaru, ali ako je temperatura ispod 38, treba mirovati, uzimati vitamine i dovoljno tečnosti, a sve tegobe prestaju za pet dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HARA NOVI VIRUS - JAVNOST ZBUNJENA, LEKARI U ČUDU! Građani se masovno javljaju Hitnoj sa istim tegobama, ali jedna DOMINIRA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023

Virusi haraju u svako doba godine, a da je leto uglavnom za rino virus..Temperatura, mučnina, kašalj, curenje iz nosa, samo su neki od simptoma koji se javljaju kod odraslih, ali i kod dece u proteklim danima. Kako lekari objašnjavaju, trenutno hara nekoliko vrsta različitih virusa koji daju iste...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.