Izvor: Blic, 08.Jul.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I JELENIN DEVER TRAGAO ZA UBIJENOM ŽENOM Bizarni detalji jezvog zločina koji su počinila DECA SRPSKOG POLITIČARA

Slučaj ubistva Majde Garović (80) iz Zemuna šokirao je Beograđane od trenutka kada je klupko jezvog zločina počelo da se odmotava. Za ubistvo starije žene osumnjičeni su dvadesetpetogodišnja Jelena Špagović i njen rođeni brat Momčilo Dujović (21), inače ćerka i sin visokog funkcionera "Srpske desnice" i bivšeg poslanika, koji je juče dao ostavku na sve funkcije. A da situacija bude još bizarnija, za Majdom, kada je prijavljen njen nestanak, tragao je i Jelenin dever!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

I JELENIN DEVER TRAGAO ZA UBIJENOM ŽENOM Bizarni detalji jezvog zločina koji su počinila DECA SRPSKOG POLITIČARA

Izvor: 011vodič.com, 08.Jul.2019

Foto: Facebook Slučaj ubistva Majde Garović (80) iz Zemuna šokirao je Beograđane od trenutka kada je klupko jezvog zločina počelo da se odmotava. Za ubistvo starije žene osumnjičeni su dvadesetpetogodišnja Jelena Špagović i njen rođeni brat Momčilo Dujović (21), inače ćerka i sin visokog...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.