Izvor: Blic, 20.Jan.2021, 01:16

I Anica Dobra se oglasila i poslala poruku Mileni i Ivi: "DEVOJKE SA KORAKOM OD MILION MILJA"

Ispovest Milene Radulović o tome da ju je još kao sedamnaestogodišnjakinju silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić, potresla je javnost. U ispovesti za "Blic" i glumica Iva Ilinčić rekla da je i ona policiji prijavila Aleksića, dok se sada oglasila njihova koleginica Anica Dobra i poslala im reči porške.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radoš Bajić UŽASNUT nakon što je Milena Radulović dala ispovest o silovanju od strane Mike Aleksića

Izvor: 011vodič.com, 20.Jan.2021

Poznata glumica Milena Radulović u ispovesti koju je dala za „Blic“ ispričala je da je Miroslav Miša Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta. Osim nje i nekoliko devojaka, od kojih su neke maloletne, prijavilo je policiji da ih je silovao ili seksualno uznemiravao...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.