Izvor: Blic, 04.Mar.2021, 20:21

Hrvatski Index prozvao:"Hoće li doći do jezičkih barijera u komunikaciji kada budete u provodu u Beogradu ili vam dođu prijatelji iz Srbije?"

U prošlom broju pisao sam o devojci iz Srbije koja živi u Hrvatskoj i, zamislite čuda, razume i govori hrvatski. Tu vest sa hrvatske radio-televizije nazvao je „bizarnom“ ne samo beogradski Kurir, nego i hrvatski sajt Index HR, koji se pita: „Što je s razumijevanjem jezika koji se danas govori u Srbiji? Hoće li doći do jezičkih barijera u komunikaciji kada budete u provodu u Beogradu ili vam dođu prijatelji iz Srbije?“ Da bi na to odgovorili, autori sajta su objavili kviz sa ovakvim pitanjima i ponuđenim odgovorima:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.