Izvor: Blic, 15.Jun.2020, 20:12

Hoti:Nastavak dijaloga je ključni korak za normalizaciju odnosa

Premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti tvrdi da su koordinisane aktivnosti Prištine sa međunarodnim partnerima, prevashodno sa američkom vladom, podstakle Beograd da obustavi kampanju povlačenja priznanja i poručuje da je nastavak dijaloga ključni korak za "normalizaciju odnosa i uzajamno priznanje".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hoti: Nastavak dijaloga, ključni korak za normalizaciju odnosa

Izvor: RTS, 15.Jun.2020

Premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti tvrdi da su koordinisane aktivnosti Prištine sa međunarodnim partnerima podstakle Beograd da obustavi kampanju povlačenja priznanja i poručuje da je nastavak dijaloga ključni korak za "normalizaciju odnosa i uzajamno priznanje". ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.