Izvor: Blic, 11.Apr.2024, 17:50

"Hitna kaže da nema vozilo, mi vozimo čoveka, on mi UMIRE NA RUKAMA!": Beograđanin doživeo infarkt i umro, komšije bezuspešno pokušavale da dođu do lekara

Još jedan život izgubljen je tokom čekanja službe Hitne pomoći. Muškarac je doživeo infarkt, i bila mu je potrebna hitna reanimacija, a saniteta ni na vidiku. Komšije su ga odvele u najbližu medicinsku ispostavu, ali je tamo, kako se tvrdi u objavi na društvenim mrežama, usledio još veći šok, jer čoveka na kraju niko nije ni reanimirao. Preminuli Muškarac je iz Kaluđerice, gde se takođe prepliću nadležnosti dve službe hitne pomoći, kao što je bio i u slučaju Sare Petković (22) iz Velikog Mokrog Luga. I ona je preminula čekajući da se službe usaglase koja treba da izađe na taj teren.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čovek umro od infarkta dok se građani i Hitna igraju „gluvih telefona“

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Apr.2024, 15:01

Muškarac star 83 godine preminuo je u sredu uveče od infarkta. Od Kaluđerice gde je doživeo infarkt, do Vinče - gde je konstatovana smrt, komšije su pokušavale da ga spasu i ustanove koja zdravstvena ustanova je nadležna i u mogućnosti da mu pruži pomoć.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.