Izvor: Blic, 14.Jul.2020, 18:51

Hit ponuda! Oporavite vaša stopala nošenjem anatomskih papuča sa magnetima!

Dugotrajno stajanje tokom dana, naporni treninzi ili neudobna obuća samo su neki od faktora koji izazivaju probleme koji mogu biti štetni po zdravlje. Bolovi u nogama, zglobovima i leđima muče ljude svih uzrasta, a kako bismo na vreme sprečili trajne posledice važno je da na samom početku obratimo pažnju na njih. Nije ni čudo zašto se svi lekari opredeljuju za njih, zato sada možete svakodnevno voditi računa o vašem zdravlju uz obuću koja će postati vaš najbolji prijatelj!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovaj položaj prilikom spavanja sprečava bol u leđima!

Izvor: Blic, 15.Jul.2020, 17:57

Nepravilno sedenje, dugotrajno stajanje i nepravilno spavanje u mnogome mogu da dovedu do pogoršanja zdravstvenog stanja i bolova u leđima, kako kod starijih tako i kod mlađih osoba. Kako nam obaveze nameću sedenje tokom većeg dela dana, dobro je obratiti pažnju da barem tokom spavanja ispravimo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.