Izvor: Blic, 26.Jun.2023, 18:20

Haos na beogradskom aerodromu do daljnjeg?! Problemi svetske avioindustrije stigli u Srbiju: "Kašnjenja se neće smanjiti u dogledno vreme..."

Gužve, brojna kašnjenja, otkazani letovi, nagomilani koferi... Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" je prema mišljenju stručnjaka, u trenutku kada se beleže rekordne stope letova, zahvatila "savršena oluja" faktora koji su poremetili rad ovog čvorišta domaće avioindustrije. I pored svih izvinjenja kompanija i pritisaka iz Vlade, snimci koji kruže društvenim mrežama poslednjih par dana pokazuju da su problemi, isti koje su svetske aviokompanije trpele prošle godine, i dalje aktuelni i da brzog rešenja naizgled nema.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.