Izvor: Blic, 27.Jul.2021, 08:01

HVALE SE PARAMA - A NA NJIMA FEJK STVARI Svetski sajt isprozivao Vuka Moba i Minu: "Nije žvaka za seljaka"

Rijaliti učesnici često se hvale svojim honorarima. Cifre, koje pominju su basnoslovne, a svi se pitaju da li oni zaista toliko zarađuju. Pored neverovatnih primanja, koja imaju tako što prodaju svoju intimu, tu su i krpice, satovi, cipele, razno raznih marki, a sada su neki od njih uhvaćeni u "laži".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MINA I VUK MOB NA UDARU SVETSKIH MEDIJA: Zadrugari se obrukali kao nikad! "Nije žvaka za seljaka"

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021

Svet potvrdio da su naše zvezde ništa drugo nego "Fejk"...Rijaliti učesnici često se hvale svojim honorarima koji su navodno i preko 100.000 evra po sezoni. Cifre, koje pominju su basnoslovne, a svi se pitaju da li oni zaista toliko zarađuju ili je to samo priča za televiziju...Pored neverovatnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.