Izvor: Blic, 01.Jul.2022, 14:06

HVALA VAM! Čak 17.530 vas se pridružilo akciji KLIKNI I ZALIJ NAŠE ZAJEDNIČKO DRVO: Saznajte koliko novca smo svi zajedno skupili za pošumljavanje i ozelenjavanje – suma je neverovatna!

Mnogi od nas u šetnji po urbanim sredinama često, a pogotovo kada su ovako vreli dani, žale zbog činjenice što oko nas nema dovoljno zelenila, za koje se zna da ima sposobnost da pročišćava vazduh i da snižava temperaturu barem za koji stepen Celzijusa. Zato nas uvek obraduje kada vidimo neku novu sadnicu, a još više kada znamo da smo za postojanje tog mladog drveta, baš na tom mestu na kom je, zaslužni mi sami.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.