Izvor: Blic, 26.Jan.2022, 12:49

"HTELA SAM DA SE UBIJEM, MOJ SIN JE ANĐEO I ČEKA ME" Majka Andreja (12) kog je "audijem" usmrtio Nemanja u Nišu u očaju zbog smanjenja njegove kazne: "Šest godina je PREMALO, ubio je DETE"

Vest da je Beograđaninu Nemanji Stamenkoviću (20), odlukom Apelacionog suda ublažena kazna zatvora, te da će umesto sedam, iza rešetaka provesti šest godina, dočekana je sa razočarenjem u porodicama dvanaestogodišnjeg Andreja Prenkljušaja i oca troje dece Dejana Ilića (48), stradalih njegovom krivicom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"HTELA SAM DA SE UBIJEM, MOJ SIN ME ČEKA" Majka Andreja (12) kog je "audijem" usmrtio Nemanja u Nišu u očaju zbog smanjenja kazne

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2022

Andrejeva majka Aleksandra Kostadinović kaže da je ovo za nju strašna vest...Vest da je Beograđaninu Nemanji Stamenkoviću (20), odlukom Apelacionog suda ublažena kazna zatvora, te da će umesto sedam, iza rešetaka provesti šest godina, dočekana je sa razočarenjem u porodicama dvanaestogodišnjeg...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.