Izvor: Blic, 06.Jan.2024, 14:38

HOĆE LI NEKO STATI NA PUT DEČACIMA UBICAMA?! Uhvaćen mlađi brat iz Novog Sada, pa posle nepuna dva sata PONOVO pobegao, institucijama vezane ruke

Nakon ko zna kog po redu bekstva iz novosadskog Centra za socijalni rad, policija je juče pronašla i privela jedanaestogodišnjeg Z.N. koji je zajedno sa bratom V.N. (13) osumnjičen za krivično delo ubistvo i više od 40 pljački širom Novog Sada. Kako saznaje "Blic", on je uspeo nakon nepuna dva sata od privođenja ponovo da pobegne iz Centra za socijalni rad te policija ponovo traga za njim i njegovim starijim bratom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ko može da ih zaustavi? Mlađi brat osumnjičen za ubistvo juče uhvaćen, pa posle dva sata ponovo pobegao iz Centra za socijalni rad!

Izvor: 24sedam.rs, 06.Jan.2024

V. N. (11) pobegao iz Centra za socijalni rad posle samo dva sata i ponovo ga traži policija, kao i brata Z. N. (13)

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.