Izvor: Blic, 07.Apr.2024, 13:32

HITNA POMOĆ U DVORIŠTU UBICE DANKE ILIĆ Bolničari ušli u kuću, pretpostavlja se da je unutra majka Dejana Dragijevića (FOTO, VIDEO)

Hitna pomoć stigla je ispred kuće Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) nakon što je njegov brat Dalibor umro u policiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRVE FOTOGRAFIJE MAJKE DALIBORA DRAGIJEVIĆA Evo šta je majka ubice Danke Ilić uradila nakon što je saznala za smrt sina (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Apr.2024

Majka Dejana Dragijevića, osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), izašla je iz kuće nakon što je saznala sa smrt mlađeg sina Dalibora koji je bio osumnjičen za pomaganje bratu nakon zločina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.