Izvor: Blic, 24.Sep.2019, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HEROJSKI ČIN POSLE TRAGEDIJE Otac je s ćerkom u naručju SKOČIO POD VOZ, samo pukom srećom devojčica je preživela, a onda su se pojavili ONI

Jedan četrdesetpedogodišnjak u ponedeljak ujutru skočio je sa platforme železničke stanice tik ispred voza u Bronksu, dok je držao svoju petogodišnju ćetku u naručju. Pukom srećom devojčica se našla u prostoru između voza i šina i preživela, dok je otac na mestu proglašen mrvim.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sskočio pod voz sa ćerkicom (5) i poginuo na licu mesta: Devojčica čudom preživela, u OČAJU DOZIVALA OCA (VIDEO)

Izvor: Blic, 25.Sep.2019, 12:17

Na krcatoj platformi metro stanice u Bronksu jedan čovek skočio je ispred voza sa detetom u rukama. Čovek je poginuo, a šokirani putnici odmah su priskočili da spasu devojčicu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.