Izvor: Blic, 23.Maj.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"HEJ, HARI MANI BOCVANU..." Srbin pozvao kraljevski par da dođe na DIVLJI MEDENI MESEC U SRBIJU i nasmejao ceo region (FOTO)

Među brojnim vestima i vezi sa venčanjem britanskog princa Harija i američke glumice Megan Markl, koji su zbog proslave 70. rođendana princa Čarlsa odložili odlazak na medeni mesec, pojavila se informacija da bi par kao destinaciju za svedbeno putovanje mogao da odbere Bocvanu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srbin pozvao kraljevski par na DIVLJI MEDENI MESEC: Kuvanje jela od testisa kraj Despotovca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2018

Zvanična informacija o tome gde će prinčevski par provesti medeni mesec još uvek nije objavljena..Među brojnim vestima i vezi sa venčanjem britanskog princa Harija i američke glumice Megan Markl, koji su zbog proslave 70. rođendana princa Čarlsa odložili odlazak na medeni mesec, pojavila se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.