Izvor: Blic, 22.Jul.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"HARADINAJ SAD IDE NA SVE ILI NIŠTA" Nemački mediji: Vučićeve pretpostavke da je ostavka zapravo POLITIČKI TRIK nisu daleko od istine

Pretpostavke predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je ostavku Ramuša Haradinaja nazvao „političkim trikom“, da bi ovaj mogao da se vrati sa saslušanja iz Haga kao heroj i udvostručiti svoju popularnost, nemački dnevnik „"Tagescajtung“" ocenjuje kao „ne tako daleko od istine“.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMAČKI MEDIJI BRUJE O OSTAVCI HARADINAJA: "Vučićeve pretpostavke nisu daleko od istine"

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019

Pretpostavke predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je ostavku Ramuša Haradinaja nazvao "političkim trikom", da bi ovaj mogao da se vrati sa saslušanja iz Haga kao heroj i udvostručiti svoju popularnost, nemački dnevnik "Tagescajtung" ocenjuje kao "ne tako daleko od istine"..."Analitičari...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Njemački mediji o slučaju Haradinaj: Vučićeve pretpostavke blizu istine

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2019

BERLIN - Pretpostavke Aleksandra Vučića, da je ostavka Ramuša Haradinaja "politički trik" njemački dnevnik "Tagescajtung" ocjenjuje kao ne daleko od istine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.