Izvor: Blic, 21.Feb.2024, 14:57

HAPŠENJE U NOVOM PAZARU ZBOG KOKAINA Muškarac ispod bloka krio paketiće, drugi vozio taksi pun DROGE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru zaplenili su više od 1,6 kilograma praha za koji se sumnja da je kokain i uhapsili J. B. (31), A. N. (24), B. Š. (33) i A. R. (28) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novopazarska policija zaplijenila više od 1,5 kg kokaina i uhapsila četvoricu mladića

Izvor: SandzakPress.net, 21.Feb.2024

Novopazarska policija zaplenila je više od 1,6 kilograma praha za koji se sumnja da je kokain i uhapsila četvoricu mladića iz ovog grada zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Uhapšeni su J.B. (31), A.N. (24), B.Š. (33) i A.R....

Nastavak na SandzakPress.net...

Osumnjičeni za nelegalnu trgovinu narkoticima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2024, 13:36

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su I. Z. (24), iz ovog grada i M. G. (39), sa područja Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšene dve osobe osumnjičene da su izvršile krivično delo prevara u obavljanju privredne delatnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu izvršili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.