Izvor: Blic, 10.Jun.2023, 23:31

HAOS U MEKSIKU Uhapšeno 16 vojnika osumnjičenih za streljanje petoro ljudi

Ministarstvo odbrane Meksika saopštilo je danas da je uhapšeno 16 vojnika koji su snimljeni kako tuku, a zatim pucaju na pet muškaraca, prenosi Rojters. Vojni sud je u četvrtak izdao 16 naloga za hapšenje vojnika umešanih u "zločin koji su u suprotnosti sa vojnom disciplinom", navodi se u saopštenju ministarstva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšeno 16 vojnika osumnjičenih za streljanje petoro ljudi

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 09:03

Ministarstvo odbrane Meksika saopštilo je da je uhapšeno 16 vojnika koji su snimljeni kako tuku, a zatim pucaju na pet muškaraca, prenosi Rojters...Vojni sud je u četvrtak izdao 16 naloga za hapšenje vojnika umešanih u "zločin koji je u suprotnosti sa vojnom disciplinom", navodi se u saopštenju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.