Kakva greška: Grenel predsednik SAD FOTO

Izvor: B92, 20.Mar.2021, 19:37

Kakva greška: Grenel predsednik SAD FOTO

Gugl je opisao Ričarda Grenela, mogućeg novog kandidata za guvernera Kalifornije, kao "predsednika SAD od 2021. godine", piše Gardijan.

Grenel, bivši vršilac dužnosti direktora nacionalne obaveštajne službe, u subotu je sa zadovoljstvom "uhvatio" grešku Gugla, obećavši "mnoštvo izvršnih naredbi" nakon što ga je sistem za pretragu uvrstio u spisak "predsednika Sjedinjenih Američkih Država od 2021. godine".

Bivši Trampov pomoćnik takođe je iskoristio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priliku da reaguje na padanje predsednika SAD Džoa Bajdena na stepenicama predsedničkog aviona i objavio na Tviteru: "Trčaću stepenicama bez saplitanja".

Bajden je u petak dramatično posrnuo dok se penjao stepenicama do Air Force One.

Gugl je u međuvremenu ispravio grešku. Ali ne dovoljno brzo, pa je postala hit na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da javnost u SAD bude zbunjena.

Nedavno je sam predsednik SAD Džoze Bajden svoju potpredsednicu Kamalu Haris nazvao "predsednica".

"Kada smo predsednica Haris i ja...", rekao je Bajden na konferenciji za štampu.

Na konferenciji za medije o programu vakcinacije protiv koronavirusa u SAD nakon "napređenja" potpredsednice napravio kraću pauzu, a zatim nastavio: "Bili na virtuelnoj turi u vakcinacionom centru u Arizoni nedavno, jedna od sestara koja je vakcinisala ljude, rekla je da je svaka doza vakcina kao doza nade".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GRENEL PROGLAŠEN ZA PREDSEDNIKA AMERIKE: Ceo svet bruji, šta se ovo dešava?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2021

Gugl je opisao Ričarda Grenela, mogućeg novog kandidata za guvernera Kalifornije, kao "predsednika SAD od 2021. godine", piše Gardijan...Grenel, bivši vršilac dužnosti direktora nacionalne obaveštajne službe, u subotu je sa zadovoljstvom "uhvatio" grešku Gugla, obećavši "mnoštvo izvršnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.