Izvor: Blic, 11.Mar.2024, 17:43

Greta Tunberg optužila Švedsku da potpuno ignoriše klimatsku krizu: Aktivisti blokirali ulaz u parlament, i naučnici bili na protestu

Ekološka aktivistkinja Greta Tunberg blokirala je danas, zajedno sa još 50 aktivista, ulaz u švedski parlament, kako bi ukazala na to da ta zemlja ignoriše klimatsku krizu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ODNELI JE POPUT DŽAKA Pogledajte kako je policija na silu odvela Gretu Tunberg nakon što je blokirala ulaz u parlament (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 12.Mar.2024, 14:18

Švedska policija danas je na silu odvukla klimatsku aktivistkinju Gretu Tunberg i druge demontrante koji su blokirali ulaz u parlament te zemlje, rekla su dva očevica za Rojters.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.