Izvor: Blic, 18.Maj.2021, 11:42

Grad kupio svih 148 umetničkih dela iz stečajne mase "Jugoeksporta": Slike naših poznatih umetnika sada su vlasništvo Muzeja grada Beograda

Grad Beograd je na današanjoj aukciji za 33 miliona dinara kupio svih 148 umetničkih dela naših poznatih slikara koji su činili deo stečajne mase preduzeća "Jugoeksport". Sva ta umetnička dela biće ubuduće u vlasništvu Muzeja grada Beograda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muzej grada Beograda na aukciji kupio 148 umetničkih dela Jugoeksporta

Izvor: N1 televizija, 18.Maj.2021

Muzej grada Beograda je, na licitaciji u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika, kupio ukupno 148 umetničkih dela koja su činila deo stečajne mase kompanije Jugoeksport i to za 33 miliona dinara.

Nastavak na N1 televizija...

Grad Beograd kupio kompletnu kolekciju umetničkih dela iz stečajne mase "Jugoeksporta"

Izvor: B92, 18.Maj.2021

Grad Beograd izlicitirao je za 33 miliona dinara kompletnu kolekciju umetničkih dela koje su bile deo stečajne mase "Jugoeksporta"...Tako je na današnjoj aukciji, u kojoj su učestvovali zamenik gradonačelnika Goran Vesić i ministarka za kulturu i informisanje Maja Gojković, Grad Beograd, odnosno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.