Izvor: Blic, 05.Apr.2023, 16:48

Grad Beograd čestitao Svetski dan Roma

Zamenica gradonačelnika Beograda Vesna Vidović obratila se danas na svečanosti, u zgradi opštine Vračar, povodom Međunarodnog dana Roma. Ona je u ime Grada Beograda čestitala Svetski dan Roma i poručila da ovaj dan predstavlja priliku da se pokaže bogastvo romske kulture i istorije, da se sa njom bolje upoznamo i da govorimo o romskom doprinosu našem društvu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zamenica gradonačelnika Beograda: Površnost i predrasude, malo znamo o Romima

Izvor: Beta, 05.Apr.2023

 Zamenica gradonačelnika Beograda Vesna Vidović izjavila je danas, na obeležavanju Međunarodnog dana Roma, da Beograd treba da bude dobro mesto za život svih građana i da je potrebno da svi budu angažovani da Rome uključe u društvo koje ne prihvata podele."Vekovima živimo zajedno sa Romima,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.