Izvor: Blic, 24.Jul.2023, 13:19

Gazda Mlađi inflacija ništa ne može, i dalje kuva kafu za 60 dinara: Na kašičici ne štedi, a uz nju služi kiselu vodu i slatko

Tokom prošle godine skoro sve je poskupelo, računi u kafićima i restoranima su skoro duplo veći, a porcije neretko isto toliko manje. Međutim, pokazalo se da inflacija kafedžiji Mladenu Raviću iz Dragačeva ne smeta i da se samo minimalno korigovao svoje cene. On je poznat po tome što u njegovoj kafani u selu Kotraža kafa je ubedljivo najjeftinija. Uz kiselu vodu i ratluk koštala je 40 dinara, a sada je samo dvadeset dinara viša, što je ponovo čini najpovoljnijom u Zapadnoj Srbiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVDE SE SLUŽI NAJJEFTINIJA KAFA U SRBIJI: Uz nju dobijete kiselu vodu i slatko, a na kašičici se ne štedi

Izvor: Kurir, 24.Jul.2023

Na kašičici se ne štedi, a uz nju služi kiselu vodu i slatko - sve to za samo neverovatnih 60 dinara

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.