Izvor: Blic, 06.Jul.2023, 23:07

GRAD OPUSTOŠIO VOĆNJAKE KOD TOPOLE Drvo se izvalilo i palo na put, voćari umesto na granama plodove kupe po zemlji (FOTO)

Jako olujno nevreme praćeno intenzivnim gradom pogodilo je nekoliko sela na teritoriji opštine Topola. Najkritičnija situacija nakon oluje je u Gornjoj i Donjoj Trnavi gde je pričinjena ogromna šteta u voćnjacima i baštama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Olujno nevreme kod Topole: Tukao snažan grad, izvalilo se drvo FOTO

Izvor: B92, 06.Jul.2023

Jako olujno nevreme praćeno intenzivnim gradom pogodilo je nekoliko sela na teritoriji opštine Topola...Najkritičnija situacija nakon oluje je u Gornjoj i Donjoj Trnavi gde je pričinjena ogromna šteta u voćnjacima i baštama..."Jak grad veličine lešnika padao je oko 20 minuta tako da je šteta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.