Izvor: Blic, 25.Okt.2023, 00:14

"GODIŠNJE NESTANE OKO 1.000 LJUDI" Potraga počinje odmah po prijavi: Inspektor objasnio proceduru i šta je najvažnije za uspeh

Dvadesetogodišnja devojka koja je pre tri dana nestala u Kaluđerici, danas se javila porodici. Početkom meseca pripadnici MUP-a su posle nekoliko sati potrage pronašli devojčicu na Vidikovcu. U prethodnih nekoliko meseci bilo je još prijavljenih nestanaka. Mlađe osobe najčešće odlaze od kuće zbog porodičnih i ljubavnih problema, a starije zbog zdravstvenih. U svakom slučaju, procedura odeljenja za potrage MUP-a je ista.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Korak po korak: Inspektor MUP-a objašnjava kako se odvija potraga za nestalima

Izvor: Radio 021, 25.Okt.2023

Godišnje se prijavi nestanak oko 1.000 ljudi, podaci su MUP-a. Od toga, 35 odsto su stariji, kod kojih je potraga po pravilu komplikovanija, objašnjavaju stručnjaci.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.