Izvor: Blic, 09.Jul.2023, 14:38

GLEDAO FILM PA UBIO RODITELJE Student ubica koji je pre 17 godina masakrirao majku i oca u Novom Sada uskoro na slobodi

Srbiju je u martu 2006. godine potresla strašan zločin, u kojoj je student Ekonomskog fakulteta Dragan Janković (27) udarcima francuskim ključem usmrtio svoje roditelje, Mariju (59) i Dušana (65), u njihovom domu na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, a onda ih u kupatilu testerom, sekirom i nožem isekao na komade, spakovao u kese i pobacao po kontejnerima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Student ubica iz Novog Sada koji je 2006. ubio roditelje i tela bacio u kontejner uskoro izlazi na slobodu

Izvor: Luftika.rs, 10.Jul.2023, 08:24

Srbiju je u martu 2006. godine potresao strašan zločin, u kojoj je student Ekonomskog fakulteta Dragan Janković (27) udarcima francuskim ključem usmrtio svoje roditelje, Mariju (59) i Dušana (65), u njihovom domu na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, a onda ih u kupatilu testerom, sekirom i nožem...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.