Izvor: Blic, 05.Nov.2023, 07:52

GLASAĆU ZA STRANKU LEVO-DESNOG CENTRA! Neobično istraživanje pokazalo koliko su ZBUNJENI srpski birači: Kad ne znaju više šta će od muke, traže NAJJAČEG LIDERA

Najveći broj građana Srbije, 37,5 odsto, identifikuje se sa političkim idejama koje bismo mogli da opišemo kao desni centar, pokazalo je najnovije istraživanje agencije "Haus of vin" (House of Win), u kome je učestvovalo gotovo 5.500 ispitanika. U istom istraživanju se sa idejama koje bismo mogli da opišemo kao levi centar identifikovalo skoro upola manje ispitanika, njih 19,3 odsto, što znači da političkom centru u Srbiji pripada osetna natpolovična većina od 56,8 odsto ispitanika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.