Izvor: Blic, 21.Mar.2024, 11:56

GENIJE IZ TUTINA NAJBOLJI ĐAK U 100 GODINA Srbijo, zapamti ime ovog dečaka, pobeđuje NA SVIM ŠKOLSKIM TAKMIČENJIMA

Pobednik u znanju, skromni dečak koji je na putu da postane genije, Mehmed Čalaković je u stogodišnjici osnovne škole „Rifat Burdžović Tršo“u Tutinu , proglašen kao najbolji učenik. Od trećeg razreda učestvuje na školskim takmičenjima iz matematike, geografije, hemije i bosanskog jezika.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DIKA I PONOS SRBA: Mali genije iz Tutina najveći matematički um današnjice! Pobednik svih takmičenja u poslednjih 100 godina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024

Na putu svetskog naučnika...Pobednik u znanju, skromni dečak koji je na putu da postane genije, Mehmed Čalaković je u stogodišnjici osnovne škole „Rifat Burdžović Tršo“u Tutinu, proglašen za najboljeg đaka ikada...Od trećeg razreda učestvuje na školskimtakmičenjima iz matematike, geografije,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.