Izvor: Blic, 17.Jan.2020, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE JE NESTALO KLJUČNIH 5 MINUTA SNIMKA? Kamere snimile kako Kristina pada na zemlju i muškarca koji dotrčava u pomoć, ali NE I UBICU, odbrana: "Montirano je"

Sigurnosne kamere postavljene na benzinskoj pumpi NIS u Velikom Mokrom Lugu, na kojoj je 25. maja 2017, prilikom pljačke ubijena radnica Kristina Kaplanović (20), zabeležile su šta se dešavalo u noći tragedije za koju je optužen Miloš Srebrić, zvani Flekica, ali na njima nedostaje ključnih pet minuta i 10 sekundi! Kamere su, kako je prikazano u sudnici Višeg suda u Beogradu, snimile momenat pre ubistva i trenutak kada devojka pada na zemlju, a nedostaju video-zapisi u periodu između 22.30 do 22.35, kada se zločin dogodio.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.