Izvor: Blic, 28.Mar.2022, 15:05

G7 odbila zahtev DA PLAĆA UVOZ RUSKIH ENERGENATA u rubljama

Grupa sedam najrazvijenijih zemalja sveta odbila je danas zahtev Rusije da plaća uvoz ruskih energenata u rubljama, saopštio je nemački ministar energetike Robert Habek.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

G7 odbacuje zahtev Rusije da plaća gas u rubljama

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Mar.2022

Grupa sedam velikih ekonomija složila se da odbije zahtev Moskve da plaća uvoz energenata iz Rusije u rubljama, rekao je nemački ministar energetike. Robert Habek (Habeck) je rekao novinarima da su se "svi ministri G-7 u potpunosti složili da bi ovo (bilo) jednostrano i jasno kršenje postojećih...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

G7 odbila da plaća uvoz ruskih energenata u rubljama

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2022

BERLIN - Grupa sedam najrazvijenijih zemalja svijeta odbila je danas zahtjev Rusije da plaća uvoz ruskih energenata u rubljama, saopštio je njemački ministar energetike Robert Habek.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.