Izvor: Blic, 26.Nov.2022, 20:32

"Flaša pića mi je stajala pored kreveta, budio sam se i pio": Odrastao je uz oca pijanicu, gadilo mu se sve što on radi, život mu je upropastio, a onda je i sam utonuo u porok

"Alkoholizam te polako uvuče u svoje kandže da i ne primetiš, pa sve što radiš postaje ti normalno. Moj otac je bio alkoholičar, kao dete još posmatrao sam ga kako ispred sebe stavi flašu i ne pomera se dok sve ne popije, to je meni delovalo normalno, nažalost. Još od malena smo sestra i ja bili označeni kao deca alkoholičara, ona se kasnije udala i otišla od kuće, a ja sam ostao sam sa roditeljima i nisam se ženio, a kasnije sam shvatio i zašto – ovim rečima počinje za „Blic“ priču D. M. (42) iz okoline Beograda, kome je ovaj porok, kako kaže, upropastio život.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.