Izvor: Blic, 22.Mar.2024, 14:05

(FOTO) Kako izbeći da osetimo teret gašenja termoelektrana "Jednog dana sva proizvodnja električne energije biće iz obnovljivih izvora energije"

Jedan od glavnih zaključaka koji se čuo trećeg dana Samita energetike Trebinje je zelena energija da, gašenje termoelektrana u ovom momentu ne, rekao je Ivan Koprivica, izvršni direktor za tehničke poslove MH ERS.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srpska zbog poreza zakočila gradnju panela na kućama

Izvor: Capital.ba, 23.Mar.2024, 13:22

TREBINJE – Elektroprivreda Republike Srpske obustavila je sve aktivnosti vezane za prosumjere i postavljanje solarnih panela na domaćinstva zbog kako kažu neusaglašenosti Zakona o obnovljivim izvorima energije RS i Zakona o PDV-u koji je na nivou BiH. FOTO: Pixabay Naime, kako je juče tokom posljednjeg...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.