Izvor: Blic, 12.Jul.2023, 12:04

(FOTO) KOMEMORACIJA SRĐANU KOLJEVIĆU Majka i supruga reditelja slomljene od bola, među prvima stigao kolega koji mu je donirao jetru

Danas se održava komemoracija reditelju Srđanu Koljeviću, koji je umro u 56. godini nakon duge borbe sa opakom bolešću. U Jugoslovenskoj kinoteci, prijatelji, kolege i porodica su došli da se oproste od njega.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DUH JE BIO JAČI OD BOLA, SA LAKOĆOM SI ČAK I LEŽAO U BOLNIČKOM KREVETU" Potresni govori kolega Srđana Koljevića: "Do poslednjeg dana sa osmehom"

Izvor: Blic, 12.Jul.2023

Danas se održava komemoracija u čast reditelja i scenariste Srđana Koljevića, koji je umro u 56. godini nakon duge borbe sa opakom bolešću.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.