Izvor: Blic, 16.Feb.2022, 14:00

(FOTO) IMA 5 SOBA I SVE PUCA OD LUKSUZA Ovako izgleda unutrašnjost stana iz kog se ANASTASIJA ISELILA NAKON RASKIDA: Ovde je živela sa Đorđem

Anastasija Ražnatović raskinula je sa dečkom Đorđem Kuljićem nakon 5 godina idilične veze. Kao razlog raskida navode se nepremostive razlike i razdvojenost.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NISU SLAVILI GODIŠNJICE, NI PLANIRALI SVADBU Ovako je Anastasija govorila o vezi sa Đorđem: "Nije mi poslednji voz, nigde ne žurim"

Izvor: Blic, 16.Feb.2022

Anastasija Ražnatović nakon pet godina veze raskinula je sa Đorđem Kuljićem. Ni dok je ljubav trajala, mlada pevačica nije za javnost otkrivala mnogo detalja o njihovom odnosu, želeći da sačuva privatnost.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.