Izvor: Blic, 18.Avg.2020, 21:02

FILMSKI OBRT PUCNJAVE Šerif likvidirao Nišliju, a prava meta je bio SARADNIK LUKE BOJOVIĆA, a sada kaže da se UBICA PRERUŠIO U NJEGA

Pred amsterdamskim sudom počelo je suđenje protiv optuženog Šerifa A. (41) iz Amsterdama, koji se tereti da je 23. oktobra 2019. u glavnom gradu Holandije ubio Gorana Savića (49) iz Niša i teško ranio Baranina Jovana Đurovića, rođenog brata pokojnog Luke Đurovića, koji je važio za jednog od glavnih saradnika Luke Bojovića. Tužilac je pred sudijom naveo da smatra da je prava meta zapravo bio Đurović, koga je nazvao kriminalcem. On je naveo i da je njegovo ubistvo naručeno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.