Izvor: Blic, 10.Apr.2024, 14:03

FALSIFIKOVALI DOKUMENTA I INOSTRANE SAOBRAĆAJNE TABLICE! Uhapšeno šest pripadnika organizovane kriminalne grupe: Cena bila i do 1.600 evra!

Šest osoba uhapšeno je po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa SBPOK. Slobode su lišeni S. B., I. B., A. F., V. Ž., V. P. i Z. M, zbog sumnje da su u periodu od aprila 2023. godine do danas izvršili krivična dela falsifikovanje isprave i udruživanje radi vršenja krivičnih dela.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena grupa osumnjičena za izradu falsifikovanih ličnih dokumenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2024

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u saradnji sa SBPOK danas je u Srbiji uhapšeno šest osoba, koji se sumnjiče da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe pravili falsifikovana dokumenta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U Srbiji uhapšeno šestoro zbog sumnje da su falsifikovali strana dokumenta

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Apr.2024

U Srbiji je danas uhapšeno šest ljudi zbog sumnje da su falsifikovali dokumenta i inostrane saobraćajne tablice i to naplaćivali, saopštilo je danas Javno tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Falsifikovali lična dokumenta zemalja EU, uhapšeno šest pripadnika kriminalne grupe

Izvor: Radio 021, 10.Apr.2024

Policija je uhapsila šest osoba zbog sumnje da su falsifikovali lična dokumenta zemalja Evropske unije, kao i registarske tablice sa propratnom dokumentacijom, saopštio je MUP.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.