Er Srbijom do SAD uz jedno presedanje

Izvor: Mondo, 14.Jan.2016, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Er Srbijom" do SAD uz jedno presedanje

"Er Srbija" je proširenjem kod-šer sporazuma sa aviokompanijom "Erberlin" uspostavila vazdušnu vezu između Beograda i SAD sa samo jednim presedanjem.

Foto: MONDO/Dragana Todorović

"Er Srbija" će na osnovu tog sporazuma, dodeliti svoju oznaku na 28 nedeljnih letova koje "Erberlin" obavlja između svojih čvorišta u Berlinu i Diseldorfu i tri značajna grada u SAD - Njujorka, Čikaga i Majamija.

Karte za ove kod-šer letove će moći da se kupe od 15. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << januara za putovanja počev od 1. februara putem sajta airserbia.com, poslovnice aviokompanije Er Srbija i Erberlin, kao i putničkih agencija.

"Kod-šer letovi do Njujorka će dopunjavati našu direktnu liniju, omogućavajući time veći izbor, veću fleksibilnost i svakodnevne veze sa ovom velikom metropolom sa više od 20 miliona stanovnika", rekao je generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

Sporazum, takođe, pokriva letove ka Čikagu, najvećem gradu srpske dijaspore u SAD i Majamiju, popularnoj destinaciji, poznatoj širom sveta po plažama, kulturnom i noćnom životu, dodao je on.

Er Srbija će uvesti redovne dugolinijske letove ka Njujorku u junu 2016. godine, čime će posle 24 godine ponovo povezati srpsku prestonicu sa SAD i otvoriti značajan novi vazdušni most za region Balkana.

Er Srbija je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Srbije u oktobru 2013. godine. Letove obavlja do 39 destinacija u Evropi, na Mediteranu i Bliskom istoku sa svog matičnog Međunarodnog aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

Er Srbija, takođe, nudi dugolinijske letove do Azije, Australije, Severne i Južne Amerike, u saradnji sa kod-šer partnerima i sa kompanijom "Etihad ervejz", svojim akcionarom sa 49 odsto vlasničkog udela.

Srpski avioprevoznik ima flotu koju trenutno čini 14 uskotrupnih i šest turboelisnih aviona.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.