Er Srbija najbolja u regionu

Izvor: Mondo, 13.Jan.2016, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Er Srbija" najbolja u regionu

Srpska nacionalna aviokompanija "Er Srbija" je dobila najviše kombinovane ocene u regionu od portala AirlineRatings.com, i to drugu godinu zaredom.

Foto: MONDO/Dragana Todorović

"Er Srbija" je dobila šest zvezdica za bezbednost, čime je uvrštena među najbezbednije aviokompanije u regionu, kao i pet zvezdica za ponudu proizvoda, što je čini vodećom aviokompanijom u regionu u ovoj kategoriji, saopštio je srpski avioprevoznik.

AirlineRatings.com >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je popularan portal koji ocenjuje bezbednost i proizvode na letu 450 aviokompanija, uzimajući u obzir faktore kao što su rezultati provera koje su sprovela vladina tela, kao i podaci o bezbednosti samih aviokompanija.

"Raduje nas što drugu godinu zaredom dobijamo najbolje ukupne ocene u regionu. Naša usredsređenost na bezbednost leži u osnovi svega što radimo u 'Er Srbiji', i ogleda se u velikom značaju koji pridajemo dobro obučenim i iskusnim posadama na letu, timovima za zemaljske usluge i tehničke operacije", izjavio je generalni direktor ove aviokompanije, Dane Kondić.

Kako kaže, tokom prošle godine "Er Srbija" je učinila krupne korake u unapređenju iskustva gostiju domaćeg avioprevoznika, koji su zasnovani na našoj poznatoj kuhinji i srpskom gostoprimstvu.

"Ponosni smo što smo ponovo postavili standarde u našem regionu. Prepoznajući naš inovativan pristup uslugama i potpunu posvećenost bezbednosti, ove ocene su dokaz da se krećemo u dobrom pravcu da postanemo vodeća aviokompanija u regionu", istakao je Kondić.

"Er Srbija" kao nacionalni avioprevoznik Srbije rado od oktobra 2013. godine, i letove obavlja do 39 destinacija u Evropi, na Mediteranu i Bliskom istoku sa svog matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla"' u Beogradu u putničkom i teretnom saobraćaju.

Takođe, nudi dugolinijske letove do Azije, Australije, Severne i Južne Amerike, u saradnji sa kod-šer partnerima i sa kompanijom "Etihad ervejz", svojim akcionarom sa 49 odsto vlasničkog udela.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Er Srbija dobila najviše ocene u regionu

Izvor: Akter, 13.Jan.2016

Srpska nacionalna aviokompanija Er Srbija je dobila najviše kombinovane ocene u regionu od portala "AirlineRatings.com", i to drugu godinu zaredom..Er Srbija je dobila šest zvezdica za bezbednost, čime je uvrštena među najbezbednije aviokompanije u regionu, kao i pet zvezdica za ponudu proizvoda,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.