Izvor: Blic, 01.Mar.2020, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekstremno vreme širom sveta, i Srbija na UDARU: Kod nas za jedan dan smena više godišnjih doba, a u ovoj zemlji sneg USRED LETA (VIDEO)

Prethodnih nedelja svedoci smo ekstremnih vremenskih prilika širom naše planete, a mi u Srbiji smo to mogli da vidimo i svojim očima u sredu, kada je tokom pre podneva temperatura u pojedinim mestima iznosila čak 20 stepeni, da bi uveče vejao sneg jakog intenziteta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EKSTREMNO NEVREME ŠIROM SVETA: Srbija i Balkan na udaru! U jednom danu smena više godišnjih doba! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2020

Ćitava planeta na udaru nevremena...Prethodnih nedelja svedoci smo ekstremnih vremenskih prilika širom naše planete, a mi u Srbiji smo to mogli da vidimo i svojim očima u sredu, kada je tokom pre podneva temperatura u pojedinim mestima iznosila čak 20 stepeni, da bi uveče vejao sneg jakog intenziteta...Pre...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.