Izvor: Blic, 30.Jul.2023, 22:17

EVO KAKO RUŠKA JAKIĆ IZGLEDA BEZ TRUNKE ŠMINKE Napunila 84 godine, a svi se pitaju da li je OVO moguće: "Dobro jutro, lutko"

Zbog fotografije koja kruži društvenim mrežama, mnogi su se iznenadili kada su videl Rušku Jakić i u potpuno prirodnom izdanju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LICE NEPREPOZNATLJIVO: Ruška Jakić napunila je 84 godine, pa skinula šminku - da li biste joj rekli "Dobro jutro lutko"? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 12:21

Ovaj prizor se ne viđa često....Nekadašnja voditeljka čuvene emisije "Ljubav i moda" Ruška Jakić, jedno je od najpoznatijih lica u istoriji domaće televizije, a na svakoga ko ju je ikada video ostavila je utisak efektnim make-up izdanjem...Ruška je u svakom trenutku doterana i pažljivo našminkana,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.