Izvor: Blic, 07.Jul.2020, 22:41

ESKALACIJA PROTESTA Ovako je izgledao trenutak upada u Skupštinu (VIDEO)

Grupa demonstranata uletela je večeras u hol Doma Narodne Skupštine na čelu sa samostalnim poslanikom Srđanom Nogom. Razularenu masu uspela je da izbaci Žandarmerija, ali je, kako saznajemo, Nogo ostao u Skupštini.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAKO JE IZGLEDAO DIVLJAČKI UPAD U SKUPŠTINU RAZULARENE HORDE: Žandarmerija uspela da ih izbaci (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020

Protest protiv uvođenja policijskog časa počeo je večeras oko 20.00 sati..Grupa demonstranata uletela je večeras u hol Doma Narodne Skupštine na čelu sa samostalnim poslanikom Srđanom Nogom. Razularenu masu uspela je da izbaci Žandarmerija, ali je Nogo ostao u Skupštini...i uglavnom je proticao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NOGO I 5G JURIŠNICI Kako su ESKALIRALI protesti ispred Skuštine Srbije (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Jul.2020

Grupu demonstranata koja je tokom večerašnjih protesta uletela u hol Doma Narodne Skupštine predvodio je samostalni poslanik Srđan Nogo, poznat po ekstremno desničarskim stavovima i sirenju antimigrantske histerije i 5G teorija zavere.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.