Izvor: Blic, 18.Nov.2022, 00:14

EKSPLOZIJA USLED CURENJA GASA U IRAKU Šest osoba poginulo, najmanje 30 povređeno

Najmanje šest osoba je poginulo, a 30 je povređeno danas u eksploziji do koje je došlo usled curenja gasa u jednom domu u gradu Sulajmanijah u Iraku, saopštili su policijski i zdravstveni zvaničnici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u Iraku: Šest osoba poginulo, 30 ranjeno

Izvor: B92, 18.Nov.2022

Najmanje šest osoba je poginulo, a 30 je povređeno danas u eksploziji do koje je došlo usled curenja gasa u jednom domu u gradu Sulajmanijah u Iraku...Vatrogasci su uspeli da lokalizuju vatru, koja je oštetila nekoliko kuća i uništila bar pet vozila, preneo je Rojters...Policija je saopštila da...

Nastavak na B92...

U eksploziji rezervoara s gasom u Iraku nastradalo tridesetak ljudi

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Nov.2022

Najmanje 15 osoba je poginulo, a 16 je povređeno u Iraku od eksplozije rezervoara s tečnim gasom za grejanje, saopštile su danas vlasti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.