Eksplozija u kući kod Detroita: Poginule 4 osobe

Izvor: B92, 31.Dec.2023, 12:04

Eksplozija u kući kod Detroita: Poginule 4 osobe

U eksploziji u porodičnoj kući u blizini Detroita, život su izgubile četiri, a povređene su dve osobe, saopštila je lokalna policija.

Eksplozija se dogodila u naselju Vinters Lejn, ali nijedna kuća u blizini nije oštećena, izjavio je potporučnik policije grada Nortfild, Dejv Pauel, prenosi TV mreža CBS.

Identitet četvoro poginulih nije odmah objavljen, a dve povređene osobe su hospitalizovane, iako nije poznato o kakvim je povredama reč.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sada nije saopšteno šta je uzrok eksplozije, ali je Pauel naveo da je lokalna kompanija za prirodni gas reagovala kako bi obezbedila mesto događaja, kao i lokalni vatrogasci i službe za opasne materije, a da je elektrodistribucija isključila struju u tom području.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR: Eksplozija raznela porodičnu kuću, IMA MRTVIH

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2023

Šteta nije prijavljena na drugim lokacijama..Tri osobe su poginule, a tri su povređene kada je eksplozija u subotu uništila kuću u gradu Nortfild u državi Mičigen, saopštila je policija, piše NBC Filadelfija...Poručnik Dejvid Pauel iz policije grada Nortfild rekao je da su tri osobe preminule...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.