Izvor: Blic, 04.Mar.2024, 15:26

EKSKLUZIVNO! Šef misije MMF i glavni ekonomista Svetske Banke za Evropu i Centralnu Aziju za "Blic Biznis" o prilikama i izazovima koji čekaju srpsku privredu

Prilikom zvaničnog otvaranja ovogodišnjeg, 31. po redu Kopaonik biznis foruma, prisutnima su se obratili Ivailo Izvorski, glavni ekonomista Svetske banke za Evropu i Centralnu Aziju i Donal MekGetingen, šef misije MMF-a, koji su sa prisutnima podelili uvide i podatke o stanju privrede našeg regiona, same Srbije, ali i šire.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šef Svetske banke u Srbiji za "Blic Biznis": "Vaša zemlja je sigurno na mapi stranih investitora ne samo u Evropi, već i van"

Izvor: Blic, 05.Mar.2024, 13:58

Nikola Pontara, menadžer za Srbiju iz Svetske banke, govorio je za"Blic Biznis" na marginama Kopaonik biznis foruma 2024 o tome gde je srpska ekonomija u odnosu na Evropu i koje prednosti Srbija nudi stranim investitorima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.