Izvor: Blic, 07.Avg.2020, 10:12

EKSKLUZIVNO NA TOXIC TV „Žena od sultana“ Tijana Milentijević otkrila kako se nosi sa lošim komentarima sujetnih kolega!

Mlada pevačica Tijana Milentijević uspela je da urekordnom roku pokori region svojim megahitom „Žena od sultana“ koji je naišao na sjajan prijem kod publike, ali i izazvao neke oprečne komentare. I dok lektori analiziraju ispravnost naslova, publika pada u trans uz pesmu a brojne kolege hvale Tijanu, ima i onih pevača koji na njen uspeh ne gledaju sa odobravanjem. Ekskluzivno za emisiju „DeToxic“ ova devojka koja se može smatrati pravim regionalnim muzičkim fenomenom otkrila je kako se nosi sa kritikama i zlim komentarima, ali i ispričala o planovima za budućnost.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.