Izvor: Blic, 24.Jan.2024, 17:27

EKSKLUZIVNO "Blic" u policijskim helikopterima tokom gašenja požara u Bloku 70: Tržni centar postao ZGARIŠTE (FOTO, VIDEO)

Ogroman požar u Kineskom tržnom centru na Novom Beogradu jutros je gasilo 76 vatrogasaca na zemlji, a u gašenju vatre ubrzo su im se priključila i tri helikoptera Helikopterske jedinice MUP koji su u roku od 2 sata u čak 37 naleta iznad vatrene stihije izbacili 71 tonu vode. Reporteri "Blica" bili su na licu mesta sa najiskusnijim pilotima u Srbiji i sa njima preleteli iznad zgarišta iz kojeg je i dalje kuljao jak dim.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAHVALJUJUĆI NJIMA IZBEGNUTA JE KATASTROFA: Ova tri TIPA helikoptera odigrala su KLJUČNU ulogu u gašenju požara na Novom Beogradu! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024

Na svu sreću, izbegnute su ljudske žrtve..Kao što je poznato, veliki požar je rano jutros oko 7 časova izbio u Kineskom tržnom centru u Bloku 70 na Novom Beogradu. Pod vatrom se našlo čak 3.000 metara kvadratnih tog velikog objekta, mnoge radnje su izgorele u vatrenoj stihiji, a vatrogasci su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.