Izvor: Blic, 13.Jun.2019, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNI PAPARACO Milica Pavlović i Stefan Živojinović uhvaćeni zajedno u džipu, NOVI PAR NA ESTRADI?

Stefan Živojinović poneo se kao pravi džentlmen, pa je atraktivnu pevačicu Milicu Pavlović automobilom dovezao do jednog prestoničkog restorana na ručak. Dok se mnogi pitaju kako to da zgodna Milica nikada nije prošetala dečka, sve su glasnije gradske priče da između mladog pevača i nje postoji nešto više od prijateljstva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milica Pavlović i Stefan Živojinović uhvaćeni zajedno: NOVI PAR NA ESTRADI? (video)

Izvor: Story, 13.Jun.2019

Stefan Živojinović poneo se kao pravi džentlmen, pa je atraktivnu pevačicu Milicu Pavlović automobilom dovezao do jednog prestoničkog restorana na ručak. Dok se mnogi pitaju kako to da zgodna Milica nikada nije prošetala dečka, sve su glasnije gradske priče da između mladog pevača i nje postoji...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.