Izvor: Blic, 25.Jan.2024, 15:26

ECB danas nije menjala kamate

Evropska centralna banka na današnjem sastanku potvrdila je očekivanja tržišta da će ključne kamatne stope zadržati na istom, i dalje visokom, nivou. Tako je ECB depozitnu stopu zadržala na 4 odsto treći sastanak zaredom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ECB zadržala kamatnu stopu nepromenjenom

Izvor: Danas, 25.Jan.2024

Evropska centralna banka (ECB) odlučila je da zadrži ključne kamatne stope nepreomenjenim nakon današnjeg sastanka, u skladu sa očekivanjima tržišta.

Nastavak na Danas...

Evropska centralna banka: Bez povećenja kamate

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2024

Evropska centralna banka je, prema očekivanjima, zadržala kamatne stope na rekordnih četiri odsto i ponovo potvrdila posvećenost borbi protiv inflacije, ne dajući ni nagoveštaj da se razmišlja o početku smanjenja referentne kamate. Centralna banka je u septembru okončala svoj najbrži ciklus...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.