Izvor: Blic, 11.Feb.2024, 09:33

Džef Bezos prodaje akcije Amazona za oko 2 milijarde dolara

Osnivač Amazona Džef Bezos prodao je oko 12 miliona deonica kompanije u oblaku za oko dve milijarde dolara, navodi se u podnesku kompanije u petak, ubrzo nakon što je izneo plan za prodaju svojih akcija tokom sledeće godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bezos prodaje akcije Amazona za oko 2 milijarde dolara

Izvor: Capital.ba, 11.Feb.2024

SIJETL –  Amazona Džef Bezos prodao je oko 12 miliona akcija kompanije u oblaku za oko dve milijarde dolara, navodi se u podnesku kompanije u petak, ubrzo nakon što je iznio plan za prodaju svojih akcija tokom sljedeće godine. FOTO: Agencije Prodaja je obavljena u srijedu i četvrtak, navodi se...

Nastavak na Capital.ba...

Džef Bezos prodao skoro 12 miliona akcija Amazona

Izvor: Danas, 11.Feb.2024

Džef Bezos je prijavio federalnim regulatorima da je prodao skoro 12 miliona akcija Amazona, u vrednosti većoj od dve milijarde dolara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.